V TRGOVINO

© AlterEco 2012. Čuvajmo naravo.

Pogoji (terms and conditions)  |  Kontakt

IZKAŽITE NAKLONJENOST S PRAKTIČNIM IN IZVIRNIM DARILOM!

Darila so izraz čustvene naklonjenosti do nekoga. Naj bo to izkaz ljubezni, prijateljstva ali le drobna pozornost.  Ni ga lepšega, če osebo obdarimo s praktičnim in izvirnim darilom. :)

        DARILA

SLEDI NAS

Tweeter Facebok

POSLOVANJE

Košarica Splošni pogoji Pravilnik o zasebnosti Mnenja kupcev LONČARSTVO IN UNIKATNA KERAMIKA
Ročno delo iz Slovenije
Domov Izdelki Kontakt Predstavitev Domov Kupuj s Stilom Delavnice Obvestila Lejj.. Poglej…
Pošta Te kaj zanima?
Prodajalna
Pomoč začetniku
PEČARSKE USLUGE Pečarske usluge
SVETOVANJE Svetovanje

slike so

simbolične

V bistvu pomoč začetniku zajema vse tri vrste pomoči, ki jih ponujam. Nasvet o prostoru v katerem ustvarjaš, oprema, kakšno peč na dane okoliščine in želje bi bilo potrebno imeti. Kaj ja in kaj ne. Kaj bi lahko bilo in kaj se zgodi če … Predvidevam pač, da že imaš določena znanja o glini in njej obdelavi, barvi in tehniki.

Na začetku stroški niso majhni. Vreteno, barve, pribor, delovne površine, peč … No, peč je tudi največje vlaganje v opremo. Ali veš kako jo uporabiti, koliko časa in na kakšen način? Tukaj nastopim jaz, ti ponudim nekaj osnovnih vrst žganj pod različnimi pogoji skupaj z nasveti.

In seveda, če je treba predznanje dopolniti, ti ponujam nadaljevalne delavnice oz. tečaj. Delo na tečaju poteka individualno ali največ dve osebi naenkrat. Enkrat na teden po 3 šolske ure. Po dogovoru tudi pogosteje. Vpis je možen vse leto (tečaji so mesečni ali večmesečni). Po želji posameznika.

V ceno tečaja je vključen ves material (glina, barve ..), uporaba pripomočkov in peči za žganje gline. Cena za individualno uro učenja je 11 eur. V skupini po

dva pa 9 eur.