LONČARSTVO IN UNIKATNA KERAMIKA

Delovni Dopust

Poletje. Kot vsako leto se v tem času selim  na cerkniški konec. V Gorenje Jezero, obdano s prečudovito naravo. Tu dobim navdih in ideje za svoje izdelke, še vedno vrtim na vretenu in v jeseni te bodo pričakale nove oblike, vzorci ..

DOGAJANJA

SLEDI NAS

Tweeter Facebook

POSLOVANJE

Košarica Splošni pogoji Pravilnik o zasebnosti Mnenja kupcev

© AlterEco 2012. Čuvajmo naravo.

Pogoji (terms and conditions)  |  Kontakt

Domov Izdelki Kontakt Predstavitev
Ročno delo iz Slovenije
Delavnice Obvestila Prodajalna

Varovanje osebnih podatkov


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.


Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev prodajalne LIM, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.


Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.


Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.


Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Piškoti


Vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih napravah, s katerimi brskamo po internetu, že ogromno piškotov iz različnih spletnih strani. Z novo zakonodajo (ZEKom -1) pa prihajajo v uporabo spremembe glede obveščanja oziroma soglašanja obiskovalcev glede uporabe piškotov.


Kaj so piškoti?


Piškoti so besedilne datoteke, ki se shranjujejo na napravah (osebni računalnik, tablice, mobiteli) med brskanjem po internetu. Piškoti se shranjujejo z namenom prepoznavanja naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Shranjevanje piškotov na naprave je pod stalnim in popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporabnik uporablja, razen v primeru, če je uporabnik onemegočil shranjevanje piškotov na svojo napravo.


Kakšna je njihova prednost?


Shranjeni piškoti omogočajo hitrejšo in bolj enostavno interakcijo med spletnim uporabnikom in spletnim mestom. S pomočjo shranjenih piškotov si določeno spletno mesto zapomni preference posameznika in s tem skrajša čas ter poveča učinkovitost brskanja po spletnih mestih.

Primeri uporabe piškotov:


   Prilagoditev prikazovanja vsebin na spletnih straneh glede na pretekle obiske.

   Spletna mesta, ki zahtevajo prijavo, s pomočjo shranjenih piškotov ohranijo prijavo posameznika.

   Prepoznava naprave s katero dostopamo do spletnega mesta omogoča prilagoditev prikaza vsebine dotični napravi.

   So obvezni za nemoteno delovanje nekaterih storitev (spletne banke, spletne trgovine itd.)

   Shranjevanje izbranih naprav, ponudb in njihova medsebojna primerjava

   Spremljanje obiska na določenem spletnem mestu (učinkovitost prikaza vsebin, ustreznost oglasov, izboljšava spletnih strani)


Nastavitve piškotov?


Shranjevanje piškotov na napravo je odločitev vsakega posameznika. Nadzor in spreminjanje nastavitev piškotov je omogočeno v vsakem brskalniku, ki ga posameznik uporablja. Za informacije o nastavitvah piškotov izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.


   


Uporaba piškotkov na spletni strani Lončarstvo Mlakar.


Spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujem med obiskovalci in štejem njihovo število in tako izboljšujem delovanje strani. V ta namen uporabljam najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko prebereš s klikom na to povezavo.


Spletna stran uporablja tudi piškotke, ki ti zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo tvojo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bom posredoval tretjim osebam.


Komunikacija


Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.


Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:


   jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,

   pošiljatelj bo jasno razviden,

   različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v     njih,

   jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,

   željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.
Beri dalje.. <

 


 

Mozilla Firefox chrome Windows Internet Explorer Opera Safari